Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
The Crossbreed (2018) Sa Prevodom Online

The Crossbreed (2018) Online Sa Prevodom
Informacije:
The Crossbreed (2018) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt6205996/
Naziv: The Crossbreed (2018) online sa prevodom
Zanr: Horor, Triler
Ocena: 3.5
Trajanje: n/a
Rezija: Biray Dalkiran
Uloge: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington
Opis: Jednom davno u jednom malom selu, mlada žena je imala noćne more u kojim ju je demon posećivao. Jedne noći osetila je da je obuhvata zlo, i probudila se vrištajući. Sljedećeg jutra bila je trudna. Ne mogavši da sakrije trudnoću, njen otac je zaključava, ali zlo nije moglo da se obuzda i dete je rođeno u selu. Besni, seljani kamenuju ženu do smrti, i time sebi zapečate sudbinu jer se demon odlučio na krvu osvetu protiv njih, izuzev dve žene koje imaju zadatak da brinu o detetu. Sada, druga žena misteriozno zatrudni, i razmišlja o aburtusu. Dok još razmišljaju o tome, ona i njen muž su otišli u selo da istraže priču o demonskoj opsednutosti. Ono što otkriva će promeniti ceo tok priče.

Gledaj Film Online sa prevodom
The Crossbreed (2018) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...